ELY-konsultointi

Helmikuun 2021 alusta lähtien Phoster Oy on hyväksytty konsultiksi ELY-kehittämispalveluihin. ELY:n kehittämispalvelut ovat pätevä vaihtoehto kehittämishankkeen toteuttamiseen erityisesti pienemmille pk-yrityksille. Palvelu sisältää kolme alla kuvattua aluetta:

Konsultoinnin tavoitteena on edistää ennen kaikkea

 • systemaattinen liiketoiminnan kehittäminen,
 • hallittua kasvua,
 • selkeä muutos yhtiön toiminnassa,
 • yhtiön nousu seuraavalle liiketoiminnan tasolle.

Yleensä kuuleminen aloitetaan analyysivaiheesta. Se dokumentoi yrityksen:

 • Taloudellinen tilanne (perustuu esimerkiksi tuloslaskelmaan ja taseeseen),
 • Toiminnan nykytila (fyysiset tilat, tehdasasennukset, varastot, kunkin liiketoimintaprosessin tila …),
 • Strategiset kehitystavoitteet,
 • Kehityspotentiaalin tunnistaminen.

Tuottavuuden ja digitalisaation teemalla voimme sitten yhdessä kehittää yhtiön toimintaa seuraavilla osa-alueilla:

 • kehittää työn tuottavuutta ja sujuvuutta,
 • parantaa tuotanto- tai palveluprosessien tehokkuutta,
 • dokumentoida ja kehittää vastuuta toiminnasta ottaen huomioon ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset näkökohdat,
 • teknologian ja digitalisaation hyödyntämismahdollisuuksien tutkiminen ja kehittäminen.

Palvelu toteutetaan käytännössä niin, että asiakas tekee hakemuksen ELY:n verkkopalvelussa (ELY-asiointi). Tässä tapauksessa asiakas pyytää Phoster Oy:tä / Jouni Leskistä konsultiksi. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen kuuleminen voidaan aloittaa sovitussa laajuudessa. Ennen hakemuksen lähettämistä ota meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä täsmentää hakemuksen sisällön ja laajuuden.

Palvelun hinta on analyysipalvelun asiakkaalle 260 euroa päivältä ja konsultointipalveluille 325 euroa päivältä. Toisin sanoen yritys voi aloittaa kehityksen melko pienellä omalla rahoitusosuutilla.

58 vastausta artikkeliin “ELY-konsultointi”

 1. Howdy! I simply wish to give you a huge thumbs up for your great information you have got here on this post. I’ll be coming back to your website for more soon.

 2. Together with every little thing which seems to be building throughout this specific subject matter, your opinions tend to be fairly refreshing. However, I appologize, but I can not subscribe to your whole plan, all be it radical none the less. It would seem to everybody that your commentary are generally not totally validated and in reality you are yourself not fully confident of your argument. In any event I did take pleasure in examining it.

 3. You can definitely see your enthusiasm in the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

 4. Eating more sugar than recommended American Heart Association recommends not extra than six teaspoons a day for women and nine What Is Type 1 Diabetes diabetes 2 low blood sugar teaspoons for men leads to blood sugar levels 59 all types of health harms in addition to weight achieve Many oral diabetes medications could additionally be utilized in mixture or with insulin to achieve the most effective blood glucose management Some of the above medications can be blood sugar levels 59 found as a mixture of two medicines in a single capsule. doxycycline dogs After centrifugation at 12, 000 rpm for 30 s, the supernatant of the phage- containing SM buffer was filtered through a 0.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.